Διάθεση τριών (3) δωρεάν self tests από Τετάρτη 30 Μαρτίου!

self test

Από την Τετάρτη 30 Μαρτίου έως και την Τρίτη 5 Απριλίου, οι μαθητές όλων των βαθμίδων, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, θα προμηθεύονται τρία δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστς από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 4 Απριλίου έως και 15 Απριλίου 2022 και για την επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Δηλαδή για την προσέλευσή τους στα σχολεία στις 5 Απριλίου, στις 12 Απριλίου και μετά το Πάσχα (2 Μαΐου). Για τα μειονοτικά σχολεία δεν ισχύει το self test για 2 Μαΐου λόγω θρησκευτικής εορτής (Σεκέρ Μπαϊράμι). Οι μαθητές-τριες των μειονοτικών σχολείων θα κάνουν το σελφ τεστ το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαΐου ή νωρίς το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου, προκειμένου να επανέλθουν στο σχολείο  μετά το Μπαϊράμι, την Παρασκευή 6/5.

Από την ερχόμενη εβδομάδα μαθητές και εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί θα εισέρχονται στις σχολικές τάξεις έχοντας υποβληθεί σε έναν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο εβδομαδιαίως, αντί για δυο που ισχύει μέχρι τώρα, ο οποίος θα πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο την Τρίτη, δηλαδή θα κάνουν το self test και θα το δηλώσουν στο edupass πριν από την προσέλευσή τους στο σχολείο, την Τρίτη 5 Απριλίου. 

*Προσοχή: Το σελφ τεστ για την Παρασκευή 1 Απριλίου θα διενεργηθεί κανονικά! Το νέο καθεστώς ισχύει για την ερχόμενη εβδομάδα!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>