Υγιεινή διατροφή στην…αγγλική γλώσσα!

Στο 2/θ Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Μάνταινας πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 3-12-2014 εκπαιδευτική δράση αγγλικής γλώσσας,στα ευρύτερα πλαίσια του “Κοινωνικού Σχολείου” με θεματική την υγιεινή διατροφή.
Προσκεκλημένη του Συλλόγου Διδασκόντων ήταν η εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας (ΠΕ 06) της Δ/νσης Π.Ε. Ξάνθης κ. Νικολέτα Σιδερίδου, η οποία επισκέφθηκε τη σχολική μας μονάδα,με τη συνδρομή του Σχολικού Συμβούλου 3ης Περιφέρειας Π.Ε. Ξάνθης κ. Λάζαρου Παπαδόπουλου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης,προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό,πραγματοποιήθηκαν παιγνιώδεις-εκπαιδευτικές δράσεις και παράχθηκε πλούσιο παιδαγωγικό υλικό σχετικό με την υγιεινή διατροφή στην αγγλική γλώσσα,κάτι που αποτέλεσε μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους/τις μαθητές/μαθήτριες της σχολικής μας μονάδας.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2/Θ Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μάνταινας ευχαριστεί θερμά τον κ. Παπαδόπουλο και την κ. Σιδερίδου για την άμεση ανταπόκρισή τους στο σχετικό αίτημα και ευελπιστεί σε μια νέα ανάλογη δραστηριότητα στο εγγύς μέλλον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *