Πώς περνάει η ώρα στην ζούγκλα;

Η σχολική μας μονάδα συμμετέχει για 2η σχολική χρονιά στο Δίκτυο Φιλαναγνωσίας: “Ένα περιπλανώμενο γράμμα, μια βινιέτα, Παπαθεοδούλου και Ροντάρι ανοίγουνε βεντέτα”, το οποίο βασικό σκοπό έχει την προσέγγιση παιδικών βιβλίων, μέσα από μια γκάμα δημιουργικών-διαθεματικών δραστηριοτήτων, ενταγμένων μέσα σε ένα κοινό πλαίσιο μυθοπλασίας, με πρώτιστο στόχο την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας.

Η τέταρτή μας ιστορία που επεξεργάστηκε την Παρασκευή 9/11 έχει τίτλο “Πώς περνάει η ώρα στην ζούγκλα” και είναι του αγαπημένου μας συγγραφέα, Τζάνι Ροντάρι. Φέτος θα μας “συντροφεύσουν” τόσο “Τα παραμύθια σαν πλατύ χαμόγελο” του Ροντάρι όσο και “Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο” και ‘Έχω για συμμαθητή έναν πειρατή” του Αντώνη Παπαθεοδούλου, όπως και βιβλία της Δήμητρας Πυργελή και του Θοδωρή Παπαϊωάννου.

Στην ζούγκλα η ώρα περνάει πολύ ευχάριστα για τα αγαπημένα μας ζώα που η ζωή τους δεν διαφέρει και πολύ από την δική μας. Πώς θα το διαπιστώνει κανείς; Αν διαβάσει την παραπάνω χιουμοριστική “ιστορία” του Ροντάρι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *